Landelijk wonen met de stad binnen handbereik

Centrale ligging
Bangert en Oosterpolder ligt tegen Hoorn aan. Deze VOC-stad heeft een sterk regionale functie in West-Friesland, met onder meer voortgezet onderwijs, een ziekenhuis en een gezellig centrum met winkels, horeca, musea en havens. In Bangert en Oosterpolder woont u tevens op slechts tien minuten van NS-station Kersenboogerd. Via de N223 zit u snel op de A7 (klein halfuur van Amsterdam) of rijdt u richting Alkmaar of Enkhuizen-Lelystad.

Molenzicht
Waar plan Molenzicht begint, nadert de rand van Bangert & Oosterpolder. Uitstekend bereikbaar, winkels en scholen op loopafstand en toch omgeven door rust. Vier vrijstaande woningen Molensteen, acht tweekappers Wiek. De diepe kavels (ruim 30 meter!) grenzen aan een brede doorvaarbare sloot. Slechts een laatste rij vrije bouwkavels scheidt uw woning van vele hectaren fruittuinen. Diezelfde ruimte ervaart u ook aan de voorzijde, waar u een weids uitzicht geniet dankzij de doorvaarbare singel met groenstroken, twee rustige bestemmingswegen en voetpaden.

In het fraaie straatbeeld komt de eigentijdse architectuur van de woningen volledig tot zijn recht. Een statig geheel van puntgevels, uitgevoerd in stijlvol gekleurd siermetselwerk en bedekt met keramische dakpannen. Het bezorgt Molenzicht een uniek karakter binnen Bangert en Oosterpolder. Met de extra opties maakt u uw persoonlijke droomwoning helemáál compleet!

Klik hier voor luchtbeelden van de locatie.
Meer informatie over de wijk: www.bangertenoosterpolder.nl.