Molensteen - Vrijstaande woning

VERKOCHT: Slechts vier vrijstaande woningen waarvan twee met een extra groot hoekkozijn. Maar alle vier met garage/berging, diepe achtertuin, dubbele parkeerplaats en van binnen een zee aan ruimte. De Molensteen staat voor totaal woongenot.

De klassieke huisvorm is uitgevoerd in eigentijdse architectuur. Met betonnen sierlijsten, ramen tot de grond en kozijnen omzoomd door geraffineerd metselwerk. Karakteristieke, vlakke dakpannen maken het stijlvolle geheel af.

Tuingerichte eet- of woonkamer?
De achterzijde van de woning wordt standaard voorzien van een bijkeuken en uitbouw van 2,4 meter, welke kan worden ingericht als eetkamer met keuken en openslaande tuindeuren. In de royale achtertuin geniet u het hele jaar door van zon. Als kers op de taart grenst deze aan een brede sloot. Een vlonderterras behoort uiteraard tot de aantrekkelijke opties. Buitenom bereikt u de achtertuin langs de garage/berging.

Apart toilet en inloopkast
Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers (één met inloopkast!), de badkamer en een separaat toilet. Standaard wordt de badkamer volledig betegeld en uitgevoerd met een douchehoek, bad en wastafel. Zelf aanpakken kan uiteraard ook. Dat geldt eveneens voor de toiletten. De technische installaties bevinden zich op zolder. Op deze royale verdieping zijn twee kamers te creëren, met in totaal drie dakkapellen.