Vrijstaande woning - Molensteen (VERKOCHT)

VERKOCHT: Slechts vier vrijstaande woningen waarvan twee met een extra groot hoekkozijn. Maar alle vier met garage/berging, diepe achtertuin, dubbele parkeerplaats en van binnen een zee aan ruimte. De Molensteen staat voor totaal woongenot.

De klassieke huisvorm is uitgevoerd in eigentijdse architectuur. Met betonnen sierlijsten, ramen tot de grond en kozijnen omzoomd door geraffineerd metselwerk. Karakteristieke, vlakke dakpannen maken het stijlvolle geheel af.

Tuingerichte eet- of woonkamer?
De achterzijde van de woning wordt standaard voorzien van een bijkeuken en uitbouw van 2,4 meter, welke kan worden ingericht als eetkamer met keuken en openslaande tuindeuren. In de royale achtertuin geniet u het hele jaar door van zon. Als kers op de taart grenst deze aan een brede sloot. Een vlonderterras behoort uiteraard tot de aantrekkelijke opties. Buitenom bereikt u de achtertuin langs de garage/berging.

Apart toilet en inloopkast
Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers (één met inloopkast!), de badkamer en een separaat toilet. Standaard wordt de badkamer volledig betegeld en uitgevoerd met een douchehoek, bad en wastafel. Zelf aanpakken kan uiteraard ook. Dat geldt eveneens voor de toiletten.
De technische installaties bevinden zich op zolder. Op deze royale verdieping zijn twee kamers te creëren, met in totaal drie dakkapellen. Meer informatie over extra opties vindt u in onze meer- en minderwerklijst.

Twee-onder-een-kapwoning - Wiek (VERKOCHT)

VERKOCHT: Twee-onder-een-kapwoning met krachtige puntgevel, Frans balkon. Aan huis een garage/berging, heerlijk diepe achtertuin aan het water, twee eigen parkeerplaatsen. En van binnen natuurlijk volop ruimte. De Wiek heeft werkelijk alles.

Hoe langer u kijkt, hoe meer chique elementen het ontwerp prijsgeeft. Ramen die tot de grond doorlopen, stenen kaders rond de kozijnen, fraai kleurenpallet, siermetselwerk, vlakke dakpannen. Samen vormen ze een uniek geheel met allure.

Hele dag zon
Passend bij deze luxe uitstraling beschikt u over twee eigen parkeerplaatsen (náást elkaar dus extra handig), een garage c.q. berging en over een achtertuin met een diepte van maar liefst 12 tot 15 meter. Hierdoor kunt u de hele dag genieten van de zon, bijvoorbeeld aan het water waaraan de tuin grenst. Terras, loungebank, wijntje…
Dit privéparadijsje bereikt u via de steeg langs de garage/berging. Of via de openslaande tuindeuren natuurlijk. Hier, aan de achterkant van de woning, bevindt zich standaard de keuken met eetkamer. Maar als u kiest voor een uitbouw, dan kunt u daar ook uw woonkamer inrichten. Omdat de voordeur aan de zijkant zit, biedt de voorzijde van de woning alle ruimte voor een mooie keukenopstelling.

Ook boven veel opties
Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en de badkamer. Deze wordt standaard voorzien van douchehoek, tweede toilet (ook zwevend) en een wastafel. Alles wordt volledig betegeld opgeleverd. Zelf aanpakken kan uiteraard ook. Ons keuzeprogramma biedt diverse opties aan voor het naar eigen wens maken. Op de grote zolder bevinden zich de technische installaties en aansluitingen voor de wasmachine en droger. De overige ruimte is op te splitsen in twee kamers. Aan de achterzijde kunt u perfect een dakkapel plaatsen.