Wiek - Twee-onder-een-kapwoning

Twee-onder-een-kapwoning met krachtige puntgevel, Frans balkon. Aan huis een garage/berging, heerlijk diepe achtertuin aan het water, twee eigen parkeerplaatsen. En van binnen natuurlijk volop ruimte. De Wiek heeft werkelijk alles.

Hoe langer u kijkt, hoe meer chique elementen het ontwerp prijsgeeft. Ramen die tot de grond doorlopen, stenen kaders rond de kozijnen, fraai kleurenpallet, siermetselwerk, vlakke dakpannen. Samen vormen ze een uniek geheel met allure.

Hele dag zon
Passend bij deze luxe uitstraling beschikt u over twee eigen parkeerplaatsen (náást elkaar dus extra handig), een garage c.q. berging en over een achtertuin met een diepte van maar liefst 12 tot 15 meter. Hierdoor kunt u de hele dag genieten van de zon, bijvoorbeeld aan het water waaraan de tuin grenst. Terras, loungebank, wijntje…
Dit privéparadijsje bereikt u via de steeg langs de garage/berging. Of via de openslaande tuindeuren natuurlijk. Hier, aan de achterkant van de woning, bevindt zich standaard de keuken met eetkamer. Maar als u kiest voor een uitbouw, dan kunt u daar ook uw woonkamer inrichten. Omdat de voordeur aan de zijkant zit, biedt de voorzijde van de woning alle ruimte voor een mooie keukenopstelling.

Ook boven veel opties
Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en de badkamer. Deze wordt standaard voorzien van douchehoek, tweede toilet (ook zwevend) en een wastafel. Alles wordt volledig betegeld opgeleverd. Zelf aanpakken kan uiteraard ook. Ons keuzeprogramma biedt diverse opties aan voor het naar eigen wens maken. Op de grote zolder bevinden zich de technische installaties en aansluitingen voor de wasmachine en droger. De overige ruimte is op te splitsen in twee kamers. Aan de achterzijde kunt u perfect een dakkapel plaatsen.